Jos haluat poistaa NB Socialin kautta muodostetun Facebook- tai Instagram-yhteyden tai saada tallennetut sovellustiedot poistetuiksi, löydät tässä siihen tarkoitetut vaiheet.
1. Yhteyden katkaisu WordPressissä
Järjestelmänvalvoja voi poistaa yhteyden suoraan WordPressissä kohdassa NB Social > Asetukset > Meta / Facebook käyttämällä toimintoa Katkaise yhteys. Tämä poistaa NB Socialiin tallennetut Facebook- ja Instagram-yhteystiedot aktiivisesta konfiguraatiosta.
2. Appin käyttöoikeuden peruutus Metassa
Lisäksi suosittelemme peruuttaa sovelluksen käyttöoikeuden Meta- tai Facebook-tililtäsi. Tämä tehdään Metan tarjoamien asetusten kautta kohdissa yhdistetyt sovellukset, Business-integraatiot tai sivuoikeudet. Vain näin varmistetaan, ettei olemassa olevia tokeneita tai käyttöoikeuksia käytetä jatkossa alustalla.
3. Poistopyyntö osoitteeseen Net-Base
Jos haluat tehdä nimenomaisen poistopyynnön, lähetä viesti osoitteeseen otsikolla Poisto NB Social / Meta-sovellus. Ilmoita mahdollisuuksien mukaan:
- asiaankuuluva Facebook-sivu tai Instagram Business -ID
- yhteyden tausta tai käyttötarkoitus, mikäli tiedossa
- yhteystieto lisäkysymyksiä varten
Käsittelemme pyynnön ja poistamme asianomaiset sovellustiedot teknisten ja laillisten mahdollisuuksien puitteissa.
4. Mitä poistetaan
Poistuksen yhteydessä poistamme erityisesti tallennetut sivu- ja tililiitokset, tokenit, tekniset yhteystiedot ja mahdollisuuksien mukaan siihen liittyvät sovelluskohtaiset konfiguraatioarvot. Facebookissa tai Instagramissa jo julkaistut viestit eivät poistu tästä automaattisesti, vaan ne on tarvittaessa poistettava suoraan kyseiseltä alustalta.
5. Lisäkysymykset
Lisäkysymyksiä yhteystiedoista, poistosta tai oikeuksien käyttämisestä varten tavoitat meidät osoitteesta tai yhteydenottosivun kautta.
Lisätietoja löytyy sivulta NB Socialin ja Meta-Connectin tietosuojasivulta sekä yleisestä tietosuojaselosteesta.